bootstrap table

Zinzi


Aanbiedingen
Bij aankoop van 2 aanschuifringen 
3e ring cadeau!

ZIR1177_1

ZINZI zilveren aanschuifring rond wit ZIR1298

(ZIR1298)

ZINZI zilveren gladde aanschuifring bezet met een grote ronde witte zikornia [6mm]. Gemakkelijk te combineren met andere zilveren Zinzi aanschuifringen. Mix & match! De ring is vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met extra rodiumlaag voor een mooie glans.

zir448_1

ZINZI zilveren ring blauw ZIR448

(ZIR448)

ZINZI zilveren aanschuifring met in het midden een blauwe zikornia. Ideaal om te combineren met andere ringen. Mix & match en maak je eigen style. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

ZIR923_1

ZINZI zilveren ring glad bol ZIR923

(ZIR923)

ZINZI zilveren aanschuifring smal met bollen van 2mm. Deze rijring is ideaal om te combineren met de andere rijringen uit de Zinzi collectie. creƫer zo je eigen sieraden collectie om je eigen vinger!

zir309_1

ZINZI zilveren ring roze ZIR309

(ZIR309)

ZINZI zilveren aanschuifring rondom gezet met ronde zikornia in de kleur roze. Ideaal om te combineren met andere ringen. Mix & match en maak je eigen style. Vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en met een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

U kunt de Zinzi collectie online bekijken maar, ook in onze winkel

TROUWPLANNEN?

Nu een GRATIS Alliance HERENRING bij aankoop van een gouden damesring (minimaal 0.04 karaat) van het merk ALLIANCE! Met levenslange garantie en eigen inbreng in het ontwerp. Vraag ons eens naar de actievoorwaarden.

Graag tot ziens in onze winkel!

VOLG ONS