bootstrap buttons

ONZE HORLOGES

Als gepassioneerd juwelier biedt Hugo van Dam Juweliers voortdurend een exclusieve en actuele collectie. Wij volgen wisselende trends op de voet en weten u dan ook uitstekend te adviseren op het gebied van de laatste noviteiten. Een hoogwaardig  juweel gaat natuurlijk een leven lang mee, maar tijden kunnen veranderen. Wij verrassen u graag met nieuwe technieken, kleuren of materialen. Bij ons vindt u naast onze vertrouwde klassiekers dan ook altijd de nieuwste trends, opmerkelijke stijlen en vernieuwende merken.

Tommy Hilfiger

Kies voor een Tommy Hilfiger horloge voor heren en het houdt je 24 uur per dag stijlvol. Onze herenhorloges zijn favoriet vanwege de combinatie van een klassiek ontwerp met indrukwekkende functionaliteit. De kwartshorloges voor heren hebben vergulde of gepolijste roestvrijstalen horlogekasten, een stopwatch en een datumscherm.

Tommy-Hilfiger-horloges kopen in rotterdam
Orient horloge kopen in Rotterdam

Orient horloge

Maak blijvende herinneringen met Orient. Elk van onze collecties heeft een breed scala aan unieke uurwerken om uit te kiezen. Vind het Orient horloge dat bij jouw stijl past.

Zinzi

Zinzi heeft een grote collectie horloges direct uit voorraad leverbaar.

zinzi
mondaine

Mondaine

Het eenvoudige, onmiskenbare, makkelijk af te lezen ontwerp, maken Mondaine-horloges unier en herkenbaar over de hele wereld. onderscheidend door de beroemde, rode secondewijzer.

Jacob Jensen

De nieuwste collectie van de iconische designers van Jacob Jensen kun je bewonderen bij ons in de winkel. De iconische designs van Jacob Jensen zijn vele malen met de meest prestigieuze design-awards beloond.

Jacob-Jensen
Go girl only

GO girl only

Just for us, girls! Meisjes hebben hun eigen style, deze collectie is speciaal voor hen gemaakt. Slechts één naam op alle lippen: GO! Net als de vlinder (symbool van de merknaam), is de hele collectie van GO opzettelijk fris, licht, gekleurd, optimistisch, harmonieus, aantrekkelijk, onbeschaamd, innovatief. GO-horloges zijn stijlvolle accessoires die de nieuwste Franse en internationale modetrends weerspiegelen.

Danish Design horloges

"Ons verhaal is uniek, net als het uwe, en we vinden het geweldig om tijd met u door te brengen." Wij houden ervan om ons te uiten in vrijheid, we koesteren zuiverheid en natuur, we waarderen harmonie en design. De plaats waar dit alles samenkomt? Scandinavië.

danishdesign-horloges rotterdam
danishdesign_logo
lorus_logo
go_logo
certus_logo

VOLG ONS