bootstrap buttons

ONZE HORLOGES

Als gepassioneerd juwelier biedt Hugo van Dam Juweliers voortdurend een exclusieve en actuele collectie. Wij volgen wisselende trends op de voet en weten u dan ook uitstekend te adviseren op het gebied van de laatste noviteiten. Een hoogwaardig  juweel gaat natuurlijk een leven lang mee, maar tijden kunnen veranderen. Wij verrassen u graag met nieuwe technieken, kleuren of materialen. Bij ons vindt u naast onze vertrouwde klassiekers dan ook altijd de nieuwste trends, opmerkelijke stijlen en vernieuwende merken.

Tommy Hilfiger

Kies voor een Tommy Hilfiger horloge voor heren en het houdt je 24 uur per dag stijlvol. Onze herenhorloges zijn favoriet vanwege de combinatie van een klassiek ontwerp met indrukwekkende functionaliteit. De kwartshorloges voor heren hebben vergulde of gepolijste roestvrijstalen horlogekasten, een stopwatch en een datumscherm.

Tommy-Hilfiger-horloges kopen in rotterdam

Zinzi

Zinzi heeft een grote collectie horloges direct uit voorraad leverbaar

zinzi
mondaine

Mondaine

Het eenvoudige ontwerp, het onmiskenbare, makkelijk te lezen , onderscheidende met de beroemde rode secondewijzer maken Mondaine-horloges uniek herkenbaar over de hele wereld.

Seiko

De pure essentie van horloge maken, verheven tot het niveau van de kunst.

seiko
swissmilitary

Swiss military

SWISS MILITARY HANOWA horloges zijn 'Swiss Made' horloges van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Danish design horloges

"Ons verhaal is uniek, net als het uwe, en we vinden het geweldig om tijd met u door te brengen." Wij houden ervan om ons te uiten in vrijheid, we koesteren zuiverheid en natuur, we waarderen harmonie en design. De plaats waar dit alles samenkomt? Scandinaviƫ.

danishdesign-horloges rotterdam

All Blacks

All Blacks horloges en armbanden: stoer en robuust. Het nationale rugbyteam van Nieuw-Zeelandse bodem.

all blacks horloges rotterdam
danishdesign_logo
lorus_logo
go_logo
certus_logo

VOLG ONS